Visie

Ik ben een jonge architecte en heb in de zomer van 2018 beslist om mijn eigen bureau op te starten. Ik werk momenteel al 4 jaar als zelfstandig architect.

Ik wil de mensen graag begeleiden om hun bouwdroom waar te maken. Ik ben gestart in 2016 met het ontwerpen van mijn eigen woning. Mijn man en ik hebben heel veel zelf uitgevoerd in onze woning. Het is dan ook mijn doel om mensen in hun project te begeleiden. Ook mensen die zelf aan hun droom willen bouwen.

Rekening houden met het budget van een woning is iets wat ikzelf heel belangrijk vind en hou hier rekening mee van bij de ontwerpfase. Het volledige ontwerp wordt in 3D uitgewerkt om de bouwheer een zo goed mogelijk visueel beeld te geven van zijn of haar droomwoning.

Het investeren in de toekomst bij het bouwen van een woning is ook zeer belangrijk. Zo kan ervan bij het begin van het ontwerp rekening gehouden worden met het creëren van een energiezuinige, maar toch budgetvriendelijke woning.

Wenst u graag eens een vrijblijvende afspraak om uw bouwplannen eens te bespreken? Aarzel dan niet om mij te contacteren.